INVITAS IS ER VOOR WERKGEVERS, WERKNEMERS, PARTICULIEREN EN ZELFSTANDIG ONDERNEMERS

Mijn naam is Leon Peskens en vanaf  1987 ben ik met erg veel plezier werkzaam op het gebied van Pensioenen en Financiële Planning. En het leukste aspect daarvan is: “het werken met mensen”!
Juist het overzien van vele raakvlakken die voor iemand persoonlijk (als ondernemer, werknemer of privépersoon) van belang zijn, vind ik ontzettend leuk. Hierdoor krijgt u zelf ook inzicht en kunt u de juiste beslissingen nemen.
Ik help u daar graag bij. Want de ene keuze leidt mogelijk tot een ander gevolg. Juist deze ‘helicopterview’ pas ik toe in alle gesprekken met mijn relaties.

Waarom kiezen voor Invitas?

Autoriteit Financiële markten (AFM)
Vergunning nummer 12041981

Kamer van Koophandel Rotterdam
Nummer 57338736

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
(KiFiD)
Nummer 300.015476

In de praktijk merk ik dagelijks dat veel bedrijven, werknemers en ondernemers behoefte hebben aan duidelijke voorlichting en informatie over hun financiële situatie nu en straks.

Door mijn opleidingen (o.a. op het gebied van Levensverzekeringen, Branche Leven, WFT Gecertificeerd Pensioen Adviseur, Financieel Planner, Master of Arts of Financial Planning MFP) en alle wettelijke ontwikkelingen op pensioengebied, ervaar ik dat mensen een goed en vooral onafhankelijk inzicht in alle voorzieningen ontzettend fijn vinden. Soms om hiermee een volledig advies te krijgen, soms ter bevestiging van hun eigen ideeën en voorgenomen keuzes.

Daarom heb ik het initiatief genomen om Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning te starten.

Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning begeleidt u als bedrijf, ondernemer, werkgever, werknemer of particulier op het gebied van Pensioenen en Financiële Planning. Bijvoorbeeld door het geven van voorlichting, een presentatie of door in een gesprek bij uw wensen stil te staan, inzicht te bieden en passende oplossingen aan te dragen.

Door een uitgebreid netwerkt van specialisten (fiscalisten/juristen/notarissen etc. ) kunnen wij ook over hun specifieke kennis beschikken.

Invitas adviseert en bemiddelt

Onafhankelijk

Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning is volledig onafhankelijk.  Dit is een groot voordeel voor u. Wij worden dus niet beïnvloed, bij ons advies of de aanbeveling voor een productoplossing, door banken of verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben geen enkele financiële- of andere binding met de verschillende aanbieders. Dit betekent dat wij die oplossing voorstellen die het beste aansluit bij uw wensen.

 

Wij adviseren u over de financiële producten en diensten van een geselecteerd aantal aanbieders. Hierbij houden wij rekening met onder andere de prijs, de voorwaarden, de afhandeling en onze eigen ervaringen.

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders.

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning valt onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en beschikt over de benodigde vergunningen.  Dit is een zekerheid voor u omdat wij hierdoor over de juiste en actuele kennis en informatie beschikken om u te kunnen en mogen adviseren.  Ook mogen wij hierdoor voor u bemiddelen in de door u gewenste productoplossingen. Het vergunning nummer van Invitas bij de AFM is 12041981. Meer informatie over de AFM vindt u op www.afm.nl.

Kamer van Koophandel

Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam. Het KvK-nummer inschrijvingsnummer  is 57338736. Meer informatie vindt u op www.kvk.nl.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)

Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, het KiFiD. Het aansluitnummer van Invitas bij het KiFiD is 300.015476. Meer informatie vindt u op www.kifid.nl.

Spreekt Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning u aan?

Dan nodigen wij u graag uit om met ons contact op te nemen. Wij zien uit naar een nadere kennismaking met u.

Maatschappijen waar wij mee samenwerken

Invitas Pensioen Consult & Financiële Planning
Voor werkgevers, werknemers, particulieren en zelfstandig ondernemers.